Prisliste Ibistic

Følg

Prisliste for implementering av tilleggsmoduler og fakturerbare tjenester

IP lås
Kundetype: Enterprise
Fastpris: NOK 5.000 (implementering
Beskrivelse: Sperrer for innlogginger utenom visse IP adresser. [mer info]

Single Sign On - ADFS integrasjon​
Kundetype: Enterprise
Fastpris: NOK 5.000 (implementering) / DKK/NOK 2500 (update av utløpte sertifikater)
Beskrivelse: For å hjelpe våre kunder med å forenkle innlogging, tilbyr Ibistic tilgang til systemet via Active Directory Federation Services 2.0 (single sign on)​, også kjent som ADFS.​ [mer info]

Auto-overfør faktura (med leverandørfilter)

Beskrivelse: Auto-overføring av faktura etter godkjenning. Kunden kan selv aktivere / deaktivere denne ved behov, og filtrere på hvilke leverandører autooverføring skal gjelde for.

Fastpris: NOK 2500 (konfigurasjon)

​​​​Pre-registrering
Kundetype: Enterprise
Fastpris: DKK/NOK 10 000
Beskrivelse: Duplikatkontroll og kontroll av leverandør ved ankomst av faktura, pluss eventuelle extra valideringer. [mer info]

Konsernrapporter

Customer type: Enterprise / Flere siter i en portal

Fastpris: DKK/NOK 5.000

Beskrivelse: Oppsett av konsernrapportsite, hvor man kan trekke ut rapporter som gjelder for alle enhetene i portalen.

Andre moduler & services

Orientering: NOK 2500 NOK

Etiketter: 2500 NOK [mer info]

Predefinert arbeidsflyt: 5000 NOK

Kontoplansfilter: 3750 NOK [mer info]

Skreddersydde Passordregler: 2500 NOK

Administrering av omdirigering: 2500 NOK [mer info]

Onsite Opplæring: 5 000 NOK (forberedelser / 3 timer onsite, + eventuell oppfølging / reisekostnader)

Konsulentanalyse av oppsett: 7 500 NOK (effektiviseringsanalyse)

Reset Konteringslinje: Gratis

Massekontering: Gratis [mer info]

Overfør på fakturadetaljnivå: Gratis

Slett på fakturadetaljnivå: Gratis