Skreddersydd policy for passord

Følg

Skreddersydde passordregler

Ibistic kan ved forespørsel implementere skreddersydd policy for passord:

(skjermbilde viser standard konfigurasjon av passordregler i Ibistic)

Standard passord policy i Ibistic er:

• Minimum 8 tegn
  • Minst to tall
  • Minst et tegn som ikke er bokstav eller tall
  • Kombinasjon av små og store bokstaver
  • Du kan ikke sette sist benyttet passord for din bruker (retention cycle)
  • Passord utløper ikke (life time / change interval unlimited)
  • Administrator i din regnskapsenhet kan endre passord for deg (password reset allowed)

Hvis dere ønsker egne tilpassede regler, vennligst gi beskjed til Ibistic support. Implementering er fakturerbart arbeid.