Integrasjon med Mastercard Business fra Nykredit

Fordeler

Med integrasjon mellom Mastercard fra Nykredit og Ibistic Travel & Expence Management, slipper du og dine kolleger for følgende arbeid når reiseregninger skal håndteres:

• Taste beløp og valuta
  • Omregne til korrekt valuta
  • Taste bilagstekst og dato
  • Velge konteringskonto

Slik kommer du i gang

Det er lett å komme i gang. Kontakt din rådgiver hos Nykredit som sender deg en en fullmakt som skal underskrives. Så sørger vi for resten.

Om Nykredit

Nykredit er en foreningseiet finansielt institusjon, som siden 1851 har gitt lån til danske familier og bedrifter. Nykredit er i dag den største utlåner og den 5. største bank i Danmark og yter finansielle løsninger til private og erhvervskunder med fokus på små og mellomstore bedrifter.

Du kan lese mer om Nykredit her https://www.nykredit.com/om-os/

Og om Nykredits Mastercards her https://www.nykredit.dk/din-virksomhed/mindre-virksomhed/produkter-mindre-virksomheder/daglig-drift-mindre-virksomheder