Opprett utlegg basert på kreditkorttransaksjoner

Følg

Opprette utlegg basert på kreditkorttransaksjoner

I denne artikkelen, viser vi hvordan utleggslinjer i kan bli opprettet i utleggsrapporten basert på kreditkorttransaksjoner. Hvordan man oppretter utleggsrapporter generelt blir beskrevet i denne artikkel, og distribuering av transaksjoner til brukerne diskutert i detalj her.

Hvis du har kreditkorttransaksjoner tilgjengelig for allokering, vil transaksjonene bli vist i arkfanen for oversikt over utleggsopprettelse. Tilgjengelige transaksjoner blir vist med et, samt med beløp, valuta og en tekstbeskrivelse av transaksjonen.

1. For å legge til en transaksjon til utleggsrapporten, velg transaksjonen du ønsker å legge til ved å klikke [+] ikonet:

2. Velg kostnadstype, last opp relevant kvittering for transaksjonen hvis du har det, sjekk art beskrivelsen fra banken ser korrekt ut. Når du er ferdig, klikk Lagre for å legge til transaksjonen til rapporten:

3. Velg relevante konteringsverdier pop up vinduet, og klikk "Lagre":

4. Transaksjonen bli nå vist som en ny utleggslinje i rapporten:

(man kan også legge til ytterligere utleggslinjer til rapporten manuelt i "Ny - Opprett utlegg/reiseoppgjør", selv om du ikke har flere transaksjoner tilgjengelig for allokering)

5. Hvis det finnes kvitteringer som du ønsker å laste opp, kan de legges til i arkfanen for vedlegg:

6. Til slutt, så kan du sjekke oversikten over rapporten i arkfanen "Oversikt og send". Hvis rappporten har all nødvendig informasjon og utleggslinjer, kan du sende den ut på workflow for godkjenning ved å klikke "Send" knappen: