Integrasjon med Mastercard fra Handelsbanken

Fordeler
Bruk Ibistics reise- og utleggshåndtering optimalt med standardintegrasjonen for Handelsbankens Mastercard. Allerede få dager etter kjøpet er kredittkorttransaksjonen registrert i Ibistic og klar til behandling. Med Mastercard fra Handelsbanken får du følgende:

• Beløp
  • Omregning til riktig valuta
  • Dato
  • Bilagstekst
  • Forslag til kontering

Slik kommer du i gang
Integrasjonen mellom Handelsbanken og Ibistic er gratis. Send en mail til support@ibistic.com, så ordner vi resten.

Handelsbanken – Nordens mest internasjonale lokalbank
Med over 750 filialer og kontorer i mer enn 24 land er Handelsbanken blant nordens største banker. Alle filialer fungerer som selvstendige banker, og bankene kan tilpasse sine produkter og tjenester etter lokale behov.