Integrasjon med Eurocard fra SEB

Fordeler
Ibistics løsning for reiseregninger og utlegg benyttes optimalt med standardintegrasjonen for Eurocard fra SEB, hvor du og dine kollegaer får kredittkorttransaksjoner direkte i løsningen – slutt med alt det manuelle tastearbeidet.

Slik kommer du i gang
Integrasjonen mellom Eurocard og Ibistic er gratis. Send en mail til support@ibistic.com, så ordner vi resten.

SEB – et ledende nordisk finanskonsern
SEBs 17 000 medarbeidere finnes i dag i over 20 land. I Norge har SEB vært til stede siden tidlig på 1900-tallet, og tilbyr i dag et komplett spekter av produkter for bedrifter og institusjoner, og innenfor Wealth Management. SEB er også markedsleder på utsetedelse av kort med varemerkene Eurocard og Diners Club.