Deaktivere/Reaktivere brukere

Følg

Deaktivere bruker
Man deaktiverer brukere fra "kontorer og brukere", under "Administrasjon"



På venstre side, velg kontoret som brukeren befinner seg i. På høyre side ser man en liste over alle brukere som finnes i det kontoret. Kryss av for brukeren(e) som du ønsker å deaktivere, og trykk "deaktiver".



Brukeren vil nå legge seg inn under "deaktiverte" i hierarkiet, og de har ikke lenger mulighet til å logge seg inn i systemet.

Merk: Det kan ikke ligge noen fakturaer til behandling hos brukeren når den blir deaktivert. Få enten brukeren til å behandle ferdig de elementene som ligger til behandling hos seg, eller tilbakekall disse elementene tilbake til regnskapsavdelingen. Dersom det ligger elementer til behandling hos brukeren, vil du få en feilmelding når du prøver å deaktivere den.

Reaktivere bruker
Når en deaktivert bruker reaktiveres vil den få tilgang til alle fakturaene den har behandlet tidligere i ”Mitt arkiv”. Den vil derimot ikke automatisk få de rettighetene den hadde før den ble deaktivert. En bruker reaktiveres på følgende måte:

 

Velg kontoret som brukeren skal være i.Trykk på Gjenopprett-knappen, velg bruker, tast inn brukernavn og passord, og trykk Aktiver.

Brukeren er nå aktivert, men har ingen rettigheter, så det må han få under Innstillinger.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer