Flytte brukere

Følg

Flytte brukere fra et kontor til et annet

Gå først til "Administrasjon"

Trykk deretter på "Kontorer og brukere"

  1. I "kontorer og brukere", velg kontoret der brukeren befinner seg.
  2. Under "brukere", marker den brukeren du ønsker å flytte.
  3. Klikk på "flytt bruker" i verktøylinjen, og fra nedtrekkslisten velger kontoret du ønsker å flytte denne brukeren til.
  4. Trykk på "Behold alle instillinger" om du vil at brukeren skal beholde brukerinstillinger osv.
  5. Bekreft ved å trykke på "flytt bruker"-knappen.




Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer