Tilføj Ibistic App til e-conomic aftalen

Følg

Når du bestiller Ibistic Invoice System eller Ibistic Travel & Expense for e-conomic, skal du gennemføre de følgende trin for at kunne tilføje Ibistic app'en til e-conomic aftalen:

1. Klik på linket til Ibistic App: https://secure.e-conomic.com/secure/api1/requestaccess.aspx?appPublicToken=BSh2LEtZBLElrtKvZHODT5K5HSc3qRRo4GbBJwIvL3Y1

Det fører dig til det følgende skærmbillede:

2. Klik på "Add app".

Bekræftelsen fører dig til det næste billede:

3. Kopiér ID/Token som bliver genereret.

4. Indsæt ID/token i bestillingsformularen. Ibistic Support skal have dette ID for at kunne opsætte API integrationen:

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning