Skræddersyede Adgangskoderegler

Følg

Skræddersyede Adgangskoderegler

Ibistic kan ved forespørgsel implementere skræddersyet policy for adgangskode:

(skærmdump viser standard konfiguration af adgangskoderegler i Ibistic)

Standard policy for adgangskode i Ibistic er:

• Minimum 8 tegn
  • Minst to tal
  • Mindst ét tegn som ikke er en bogstav eller et tal
  • Kombination av små og store bogstaver
  • Du kan ikke gjenbruge sidste valgte adgangskode for din bruger (retention cycle)
  • Passord udløper ikke (life time / change interval unlimited)
  • Administrator i din regnskabsenhed kan endre passord på brugerne (password reset allowed)

Hvis jere ønsker egne tilpassede regler, venligst giv besked til Ibistic support. Implementering er  fakturerbart arbejd.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning