Oprettelse af udlæg baseret på kreditkorttransaktioner

Følg

Oprettelse af udlæg baseret på kreditkorttransaktioner

I denne artikel viser vi, hvordan udlægslinjer kan blive oprettet i udlægsrapporten baseret på kreditkortransaktioner. Hvordan man generelt opretter udlægsrapporter bliver beskrevet i denne artikel, og distribuering af transaktioner til brugerne diskuteres i detaljer her

Hvis du har kreditkorttransaktioner som er tilgængelige for allokering, så vil transaktionerne blive vist som på billedet herunder. Tilgængelige transaktioner bliver vist med Kreditkort-symbol, sammen med beløbet, valutaen og en tekstbeskrivelse af transaktionen.

1. For at lægge en transaktion til udlægsrapporten skal du klikke på [+] ud for den transaktion du ønsker at vedhæfte:

2. Vælg omkostningstype, upload eventuel relevant kvittering for transaktionen, kontrollér at art-beskrivelsen fra banken ser korrekt ud. Når du er færdig, så klik på "Gem" for at lægge transaktionen til Rapporten:

3. Vælg relevante konteringsværdier i pop op-vinduet og klik på "Gem":

4. Transaktionen bliver nu vist som en ny udlægslinje i rapporten:

(Man kan også lægge yderligere udlægslinjer til rapporten manuelt i "Registrer udlæg", selvom du ikke har flere transaktioner til allokering)

5. Hvis du har nogen kvitteringer som du ønsker at uploade, kan de vedlægges i fanebladet for Bilag:

6. Til slut, så kan du kontrollere oversigten over rapporten i fanebladet "Oversigt og send". Hvis rapporten har alle nødvendige informationer og udlægslinjer, så kan du sende den ud i Workflowet til godkendelse ved at klikke på "Send"-knappen: