Returner udlæg til opretter

Følg

Regnskabsbrugere kan returnere udlæg som ligger til behandling til den bruger som oprindeligt oprettede det ved at bruge ”Returner til opretter”-funktionen. Denne funktionalitet bevirker, at udlægget bliver fjernet fra workflowet. Det betyder at:

  • Regnskabrugere ikke længere har adgang til at redigere/behandle udlægget
  • Det er kun tilgængeligt for den bruger som har udlægget til redigering.
  • Udlægget kan ses i udlægsarkivet med status ”Returner til opretter”

Bemærk, at udlægget bliver returneret til opretteren af udlægget, ikke til ejeren, med mindre opretteren og ejeren af udlægget er den samme.

 

Eksempel 1:

John Johnsen er på rejse i to dage. Hans udlæg bliver rapporteret af hans sekretær Eric Ericson, som opretter udlæg i Ibistic og sender det ud i workflowet og sender det til John Johnson til signering. I dette scenarie så:

  • er John Johnson ejer af udlægget.
  • er Eric Ericson opretter af udlægget.
  • vil udlægget blive sendt tilbage til Eric Ericson til redigering, siden han er opretteren af udlægget, hvis ”Returner til opretter”-funktionen bliver brugt.

 

Eksempel 2:

John Johnson er på rejse i to dage. Eric Ericson skal rapportere udlæggene, og sender det til John Johnson for redigering og signering. John Johnson redigerer udlægget og sender det ud i Workflowet. I dette scenarie så:

  • er John Johnson opretter og ejer af udlægget.
  • Vil brug af ”Returner til opretter”-funktionen føre til at udlægget bliver sendt tilbage til John Johnson.

 

Eksempel 3:

John Johnson er på rejse i to dage. Han opretter et udlæg og sender det ud i workflowet. I dette scenarie så:

  • er John Johnson opretter og ejer af udlægget.
  • vil brug af ”Returner til opretter”-funktionen gøre at udlægger bliver sendt til John Johnson til redigering.

Hvis opretteren ikke er ejeren, men du som regnskabsbruger ønsker, at ejeren skal redigere udlægget, så må det sende til Varemodtagelse eller Godkending. Så har ejeren nemlig mulighed for at trykke på ”Rediger”, redigere udlægget og så sende det ud i workflowet på ny.

 

Forklarende skærmbilleder:

Fig 1:

Sådan ser det ud, når en regnskabsbruger vil returnere et udlæg til opretteren:

 DANSK_Returner_udl_g_til_opretteren_1.PNG

Fig 2:

Når man vælger at returnere et oplæg til opretteren, så vil man se denne besked inden udlægget kun vil være tilgængeligt for opretteren:

 DANSK_Returner_udl_g_til_opretteren_2.PNG

Fig 3:

Dokumenter kan derefter findes igen i udlægsarkivet med statussen Returneret for redigering”. Hvis du holder musepilen over statusboblen, så kan du se hvem der returnerede udlægget og hvornår de gjorde det.

 DANSK_Returner_udl_g_til_opretteren_3.PNG

Fig 4:

Du kan til sidst se hvem som har udlægget til redigering ved at åbne selve udlægget, og så se på udlægshovedet – der vil du kunne se en besked om hvor det befinder sig i workflowet.

DANSK_Returner_udl_g_til_opretteren_4.PNG

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer