Single Singn On - ADFS integration

Følg

Når man logger på Ibistic, sker det som regel med et brugernavn og password. For at lette IT-afdelingen og brugereoplevelsen kan Ibistic tilbyde login via Active Directory Federation Services 2.0 (ADFS). Hvis ADFS er aktiveret, valideres og synkroniseres brugernavn og password mellem jeres Active Directory (login oplysninger) og Ibistic, så man logger direkte på Ibistic via et link uden at taste brugernavn og password.

Vedlagt et dokument, som beskriver requirements og forklarer, hvordan IT-afdelingen skal gøre for at aktivere ADFS (dokumentet er på engelsk).