Deep links – direkte links til Ibistic

Følg

Introduktion

I Ibistic har du mulighed for at linke direkte til specielle områder i Ibistic. Du kan blandt andet linke direkte til et specielt site, faktura til behandling, faktura til varemodtagelse, faktura til godkendelse, fakturaarkivet, et specifikt bilag, eksternt opslag, kontor og brugere eller rapporter. Links kan f.eks. bruges:

• Under favoritter i en webbrowser
  • Linke fra andre systemer som ERP-systmer, SharePoint m.m.
  • Sende links i emails

Alle deep links starter med https://services.ibistic.net/views/. Yderligere parameter tilføjes med et “/"i forbindelse med det ønskede link. Linket er hierarkisk opbygget, og du må først identificere, hvilket sitet du ønsker at linke ti, før du går videre.

I nedenstående beskrivelse er al tekst med [NOE_TEKST] dynamisk content og skal erstattes med dine parametrer.

Site

Hovedmenuen for et site.

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/

Parametre:

• [ID_TYPE] - "uuid" (den interne Ibistic accounting unit id), "nuid” (Enhedsnr.) eller "key” (HR-nøgle)
  • [ID] - Identifikatoren for sitet

Bemærk:

UUID skal udleveres af Ibistic. Du kan også bruge NUID eller KEY, som du skal kan tildele det valgte site under Kontor & brugere, som vist nedenfor.

Faktura til behandling

Listen over alle fakturaer til behandling

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/invoices/accounting

Faktura til varemodtagelse

Listen over alle brugerens fakturaer til varemodtagelse

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/invoices/acceptance

Faktura til godkendelse

Listen over alle brugerens fakturaer til godkendelse

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/invoices/approval

Fakturaarkiv

Fakturaarkivet

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/invoices/archive

Bilag i fakturaarkivet

Et specifikt bilag i fakturaarkivet

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/invoices/audit/voucher/accountingreference/[REF]

Parametre:

• [REF] - Bilagsnummeret på fakturaen/kreditnotaen (dette nr. sættes automatisk, når bilaget bliver overført til ERP-systemet)

Kontor og brugere

Visningen af kontor og brugere

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/configuration/users

Rapporter

Visning af rapporter

URL: https://services.ibistic.net/views/site/[ID_TYPE]/[ID]/reports