Forkontrol

Følg

Vores kunder har udtrykt et ønske om at få en "forkontrol" af faktuaer, således at bilag kan valideres på forskellige måder, før de bliver lagt ud til regnskapsbrugerne for distribution i "Fakturaer til behandling". Vi kan nu tilbyde denne funktion.

I denne "forkontrol" vil fakturaer blive valideret i henhold til kundens ønsker, og fakturaer som dumper valideringen vil blive lagt i et eget område, indtil fejlen er rettet. Fakturaer som består valideringen vil automatisk blive distribueret på normal vis.

Vi kan validere følgende:

• De felter på fakturahovedet I ønsker, inklusiv felter som indgår i kontoplanen
  • At leverandøren findes i jeres leverandørregister
  • At KID-nummer er korrekt
  • At bankkonto nummeret stemmer overens med det bankkonto nummer I har registreret på leverandøren
  • At det ikke er en dobbeltfakturering

Vær opmærksom på, at kontrollen af dobbeltfakturering fungerer ved at se om fakturanummeret på en given leverandør allerede eksisterer. Det vil sige, at hvis Ibistic ikke kan matche fakturaen med en leverandør (for eksempel hvis leverandøren ikke er registreret i jeres økonomisystem), vil fakturaen blive stoppet af forkontrollen. Det er dog alligevel muligt at sende sådanne fakturaer videre til behandling.

Giv besked til Ibistic support, hvis I ønsker en vurdering af denne funktion. Implementering er fakturerbart arbejd.