Oprettelse af udlægsrapporter

Følg

Da Ibistic er delt op i mange forskellige kundeprofiler, kan nogle funktionaliteter være anderledes end dem, som du er vant til.

Registrer et udlæg/rejseopgør

1)  I hovedmenuen under “Udlægsrapporter og rejseopgørelser - opgørelser” vælges “Opret udlægsrapport”. Hvis du ikke har denne funktion tilgængelig, bør du snakke med Ibistic administratoren i din organisation.

Du vil nu komme til en side, hvor du kan se og redigere dine kladder for udlæg/rejseopgør før du signerer og sender dem.

2) For at oprette et nyt udlæg/rejseopgør, vælg hvilken “Rapporttype” som skal anvendes og udfyld alle felterne med fed tekst. Klik herefter på "Opret".

NB!  Når du har trykket på "Opret" vil du i nogle løsninger få en pop-up, hvor du kan vælge, hvilke konti udlægsrapporten skal på.

Tilføj udlæg til en udlægsrapport

1)  Vælg en eksisterende “Udlægsrapport” eller opret en ny

2)  Vælg fanebladet "Udlæg"

3)  Indtast de relevante oplysninger
      - Dato
      - Omkostningstype
      - Bilagsnr. (hvis man har uploadet et)
      - Betalingsmiddel
     - Beløb og valuta
     - Beskrivelse
4)  Tryk “Gem”

NB!  Når du har trykket på "Gem" vil du i nogle løsninger få en pop-up, hvor du kan vælge, hvilke konti udlægget skal på.

Tilføj korttransaktioner til en udlægsrapport

1)  Vælg en eksisterende “Udlægsrapport” eller opret en ny

2)  Vælg fanebladet "Udlæg"
3)  Vælg den kreditkorttransaktion, som skal tilføjes udlægsrapporten

4)  Vælg hvilken “Omkostningstype”, der skal tilføjes
5)  Tryk på “Gem”

NB!  Når du har trykket på "Gem" vil du i nogle løsninger få en pop-up, hvor du kan vælge, hvilket konti udlægget skal på.

Tilføj kilometer til en udlægsrapport

1)  Vælg en eksisterende “Udlægsrapport” eller opret en ny

2)  Vælg fanebladet “Kilometer”
3)  Indtast de relevante oplysninger
      - Beskrivelse
      - Fra og Til adresse (Adressebogen kan bruges)
      - Antal kilometer
      - Dato
      - Vælg køretøj
4)  Tryk “Gem”

NB!  Når du har trykket på "Gem" vil du i nogle løsninger få en pop-up, hvor du kan vælge, hvilket konti udlægget skal på.

Tilføj kostgodtgørelser til en udlægsrapport

1)  Vælg en eksisterende “Udlægsrapport” eller opret en ny

2)  Vælg fanebladet “Kostgodtgørelse”
3)  Indtast de relevante oplysninger
      - Beskrivelse
      - Destination
      - Startdato og tidspunkt
      - Slutdato og tidspunkt
      - Afkryds relevante felter
4)  Tryk “Gem”

NB!  Når du har trykket på "Gem" vil du i nogle løsninger få en pop-up, hvor du kan vælge, hvilket konti udlægget skal på.

Send udlægsrapport til godkendelse

Når du er færdig med dine udlæg, kan du sende “udlægsrapporten” til godkendelse.

1)  Under “Udlægsrapporten” vælges fanebladet “Oversigt og send”
2)  Tryk på “Underskriv og send” og “Udlægsrapporten” vil blive sendt i godkendelsesflow