Slå konteringslinjer sammen

Følg

Kontering og bilagstekst vil blive fjernet, når linjer slås sammen.

Advarsel! Hvis du sammenlægger konteringslinjer, fjernes historikken og den sammenlagte linje får status ’ny’. Det betyder, at hvis en bruger har godkendt/varemodtaget konteringslinjerne tidligere, vil denne godkendelse fjernes, og linjerne skal sendes i forløb på ny.

Fremgangsmåde

  1. Marker linjerne du vil slå sammen.
  2. Klik på knappen Sammenlæg.

 

Resultat

Når du har klikket på knappen Sammenlæg, bliver de markerede linjer slået sammen til én. Bilagstekst på den sammenlagte linje bliver defineret som Sammenlagt linje og linjen har ingen kontering.

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer