Deaktivering og reaktivering af brugere

Følg

Deaktivere bruger
Man deaktiverer brugere fra "Kontor og brugere", under "Administration"



På venstre side, vælg det kontor som brugeren befinder sig i. På højre side ser man en liste over alle brugere, som findes i det kontor. Kryds af den/de brugere som du ønsker at deaktivere og klik "Deaktiver".



Brugerne vil nu lægges ind under "Deaktiverede" i hierarkiet, og de har ikke længer mulighed for at logge sig ind i systemet.

Bemærk: Der kan ikke ligge fakturaer til behandling hos brugeren, når de bliver deaktiveret. Enten må brugeren færdigbehandle de elementer, som ligger til behandling hos dem, eller også må disse elementer tilbagekaldes til regnskabsafdelingen. Hvis der ligger elementer til behandling hos brugeren, vil du få en fejlmeddelelse, når du prøver at deaktivere dem.

 

Reaktivere bruger

Når en deaktiveret bruger reaktiveres vil brugeren automatisk, via ”Mit arkiv” få adgang til alle fakturaer, som brugeren tidligere har behandlet. Brugeren vil derimod ikke automatisk få de samme rettigheder, som han/hun havde inden deaktiveringen, og de må derfor tildeles brugeren på ny.

En bruger reaktiveres på følgende måde:

Vælg kontoret som brugeren skal være tilknyttet. Klik på "Gendan", vælg bruger, indtast brugernavn og adgangskode og klik "Aktiver".

 

Brugeren er nu reaktiveret, men har ingen rettigheder. Disse kan tilføjes under brugerens "Indstillinger".

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer