Flyt brugere fra et kontor til et andet

Følg

Gå først til "Administration"

Klik derefter på "Kontor og brugere"

  1. I "Kontor og brugere" vælg det kontor hvor brugeren befinder sig.
  2. Under "Brugere", marker den bruger du ønsker at flytte.
  3. Klik på "Flyt bruger" i værktøjslinjen og fra nedtrækslisten vælger du kontoret, som du ønsker at flytte denne bruger til.
  4. Klik "Behold alle indstillinger" hvis du ønsker at brugeren skal beholde brugerindstillinger osv.
  5. Bekræft ved at klikke "Flyt bruger".



Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer