Finnes det en app for Ibistic Travel & Expense?

Følg

Finnes det en app for Ibistic Travel & Expense?

Vi har ikke noen dedikert app i Google Play store eller i Apple's App Store (ennå). Vi har dog laget en mobilvennlig versjon, slik at brukerne kan opprette sine utleggsrapporter og laste opp kvitteringer fra mobile enheter. Dette view gir flere forbedringer til grensesnittet og det er bakenforliggende oppgraderinger til vår infrastruktur, som gjør platformen mer stabil og muliggjør nye funksjoner. Hvis du allerede er bruker av Ibistic Travel & Expense, kan du til envher bokmerke og tilgå den mobile versjonen gjennom denne URL: https://services.ibistic.net/responsive

Vi er i gang med å sette denne visning som standard på tvers av hele platformen, for å gjøre løsningen mest mulig tilgjengelig og lett å bruke uavhengig av om du bruker Ibistic på desktop, mobil eller tablet.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning