Prisliste Ibistic

Følg

Prisliste for implementering af tillægsmoduler og fakturerbare tjenester

IP lås
Kundetype: Enterprise
Fastpris: DKK 5.000 (implementering)
Beskrivelse: Spærrer for log ind, undtaget godkendte IP-adresser. [mer info]

Single Sign On - ADFS integration
Kundetype: Enterprise
Fastpris: DKK 5.000 (implementering) / DKK 2500 (update af udløbne Certifikater)
Beskrivelse: For at hjælpe vore kunder med at forenkle log ind, tilbyder Ibistic tilgang til systemet via Active Directory Federation Services 2.0 (single sign on)​, også kendt som ADFS.​ [mer info]

Auto-overfør faktura (med leverandørfilter)

Beskrivelse: Auto-overførsel af fakturaer efter godkendelse. Kunden kan selv aktivere / deaktivere denne ved behov, og filtrere på hvilke leverandører autooverføring skal gælde for.

Fastpris: DKK 2500 (konfiguration)

​​​​Præ-registrering
Kundetype: Enterprise
Fastpris: DKK 10 000
Beskrivelse: Duplikat-kontrol og kontrol af leverandør ved ankomst af faktura, plus eventuelle ekstra valideringer. [mer info]

Koncernrapporter

Kundetype: Enterprise / Flere selskaber i en portal

Fastpris: DKK 5.000

Beskrivelse: Opsætning af koncernrapportsite, hvor man kan udtrække rapporter som gælder for alle enhederne i portalen.

Andre moduler & services

Orientering: 2500 DKK

Etiketter: 2500 DKK [mer info]

Prædefineret workflow: 5000 DKK

Kontoplansfilter: 3750 DKK [mer info]

Skræddersyede Adgangskoderegler: 2500 DKK

Administrering af omdirigering: 2500 DKK [mer info]

Onsite Oplæring: 5 000 DKK (forberedelser / 3 timer onsite, + eventuel opfølgning / rejseomkostninger)

Konsulentanalyse af opsætning: 7 500 DKK (effektiviseringsanalyse)

Nulstil Konteringslinje: Gratis

Massekontering: Gratis [mer info]

Overfør på fakturadetaljeniveau Gratis

Slet på fakturadetalejnivå: Gratis